6. Međunarodna znanstveno – stručna konferencija Međunarodnog kriminalističkog udruženja održati će se dana 20.11.2020. godine u virtualnom okruženju (online), putem platforme koja će biti specijalizirana za potrebe Konferencije.

U vezi sa održavanjem 6. Međunarodne znanstveno – stručne konferencije u organizaciji Međunarodnog kriminalističkog udruženja, izvješćujemo Vas da zbog izuzetno pogoršane epidemiološke situacije izazvane virusom Covid-19, te naloženih epidemioloških mjera od strane nadležnih institucija u Bosni i Hercegovini, nije moguće održavanje Konferencije u Banja Luci kako je ranije planirano.

Stoga Vas izvješćujemo da će se 6. Međunarodna znanstveno – stručna konferencija održati 20.11.2020. godine u virtualnom okruženju (online), putem platforme koja će biti specijalizirana za potrebe Konferencije.

Također, biti će omogućeno sudjelovanje na Konferenciji i osobama koje nisu članovi Udruženja za što je potrebno zatražiti pristup putem email adrese Udruženja:

info@criminalisticassociation.org