MEĐUNARODNO KRIMINALISTIČKO UDRUŽENJE

INTERNATIONAL CRIMINALISTIC ASSOCIATION

20.10.2016.
OBJAVLJENA I PETA KNJIGA U KRIMINALISTIČKOJ BIBLIOTECI

Novi udžbenik „Kazneno pravo za kriminaliste, II. izmijenjeno i dopunjeno izdanje“ izašao je u listopadu 2016. godine i njime su obuhvaćene izmjene i dopune Kaznenog zakona, koji se od vremena izlaska iz tiska 1. izdanja istoimenog udžbenika izmijenio dva puta (novele kaznenog zakona iz Narodne novine broj: 144/12, 56/15, 61/15 - ispravak).

Pročitaj više

Nova knjiga - Kazneno pravo za kriminaliste

5.5.2013.
Nova knjiga - Kazneno pravo za kriminaliste

Međunarodno kriminalističko udruženje izdalo je i drugu knjigu u svojoj nakladi pod nazivom Kazneno pravo za kriminaliste - autorice dr. sc. Lane Milivojević.

Pročitaj više

25.4.2013.
Kriminalistički intervju

Međunarodno kriminalističko udruženje u sklopu svojih aktivnosti pokreće objavu knjiga iz područja kriminalistike i drugih srodnih disciplina. Objavljena je prva u nizu knjiga pod nazivom "Kriminalistički intervju" autora dr.sc. Josipa Pavličeka.

Pročitaj više

11.3.2014.
KNJIGA "UBOJSTVA U OBITELJI"

Međunarodno kriminalističko udruženje u okviru projekta Kriminalistička biblioteka najavljuje objavu nove knjige grupe autora pod naslovom „Ubojstva u obitelji“.

Pročitaj više

Osnovno o kriminalističkoj biblioteci

11.2.2013.
Osnovno o kriminalističkoj biblioteci

Izdavanje knjiga iz područja kriminalistike i srodnih disciplina spada među glavne djelatnosti Udruženja. Udruženje na takav način nastoji potaknuti stvaranje novih radova koji će učvrstiti položaj kriminalistike u sustavu znanosti.

Pročitaj više